Sam-Neyt.com - Lokinstrumenten voor europese kraaiachtigen, ekster, ree en vos - Sam Neyt - Fine European game calls

Sam Neyt

Appeaux-Wildlocker-Lokfluiten

Fine European game calls
Go to content

Hallo,

Welkom op mijn website, toen ik een paar jaar geleden begon ik met het zeer kleinschalig maken van lokfluiten voor eigen gebruik kon ik nooit denken dat het ooit een deeltijds beroep zou worden.
Door de steeds maar groeiende vraag naar onze producten vanuit het buitenland was de basis gelegd voor een klein bedrijfje.

Oorsprong voor het maken van onze eigen lokinstrumenten was de frustratie mbt. de vele goedkope buitenlandse producten op de markt die heel dikwijls slecht of zelf helemaal niet werkten.

Veelal werden en worden producten verkocht die helemaal niet goed zijn uitgetest en waar snelle winsten en lage kosten prioriteit zijn en zeker niet het product of het resultaat in het veld zelf.

Onze manier van ontwikkelen en perfectioneren scheelt dan ook hemel en aarde van om het even welke andere fabrikant ter wereld.

Eigen prototypes worden continu getest en aangepast na zeer vele intensieve testen in het veld.  Basis is daarbij dat de klank en uitvoering perfect dient te zijn vooraleer er zelfs maar sprake kan zijn van verkoop.  Dit staat lijnrecht tov. de moderne bedrijfsfilosofie van het steeds terugkerende korte termijn denken en de vereiste snelle winsten.  Deze zaken  zijn voor ons nooit  prioriteit geweest. Het maken en gebruiken van lokfluiten is, in onze ogen, een echte Kunst waar het dier, zijn gedrag en zijn reactie op de klank centraal staan en niet de commerce.

Deze benadering bleek zeer succesvol,  onze instrumenten werden immers  gekozen  tot allerbeste in hun soort in diverse internationale en onafhankelijke jachtforums zoals Wild und Hund (Duitsland), Jacktsnack (Zweden), De Jachthut ( Nederland ), Pigeonwatch (UK) en vele andere en dit zonder ooit 1 euro betaald te hebben voor publiciteit.  Een goede lokfluit verkoopt immers zichzelf, dit is onze mening.

Hoewel we voor eigen gebruik lokfluiten maken  voor heel wat dieren zijn we, tot nu toe, vooral gekend voor ons pionierswerk mbt het lokken de Europese kraaiachtigen.  We durven dan ook, in alle Vlaamse bescheidenheid, te stellen dat we ondertussen een wereldreferentie zijn geworden in deze materie.
Onze expertise en kennis ter zake mbt de lokjacht zijn door het internationale aspect van internet ondertussen erkend in gans Europa.  
De hoofdtaal voor deze site is dan ook Engels omdat het merendeel van onze producten voor het buitenland gemaakt worden.  Wij beantwoorden echter ook graag al uw vragen of opmerkingen in het Nederlands, Frans of Duits.  Veel plezier op de site!

Vriendelijke groet,


©2019 Sam-Neyt.com - All Rights Reserved
Fine European game calls - Sam Neyt | Busstraat 7 | 9080 Zaffelare | Belgium
S N
Back to content